Ispiši ovu stranicu

Preminula naša ministrantica Beatrice Mukendi

Iznenada, blago u Gospodinu, u 10. godini života preminula je i u zbor anđela nebeskih pridružila se u četvrtak 18. lipnja rano izjutra naša draga sestrica u Kristu, ministrantica naše župe, Beatrice Mukendi. Posljednji ispraćaj malog anđela s ovoga svijeta bit će u subotu, 20. lipnja u 14 sati na Gradskom groblju u Slavonskom Brodu. Misa zadušnica je odmah poslije sahrane u župnoj crkvi svetog Antuna u Podvinju.

Sve nas je zatekla vijest da je u četvrtak, rano ujutro, oko pola šest, iznenada prestalo kucati srce Beatrice Mukendi, ministrantice naše župe, koja je prije mjesec dana, točnije 17. svibnja primila Krista u sakramentu svete pričesti.

Beatrice je toga jutra, zajedno sa svojim sestrama i braćom trebala sudjelovati u humanitarnoj biciklijadi za našu teško oboljelu ministranticu Saru Krilj. No, Gospodin je imao drugi plan za nju.

Beatrice je rođena 26. rujna 2005. godine kao peto dijete roditelja Kate i Jean Pierrea Mukendi. Dragoj obitelji, roditeljima, braći Davidu i Ericu te sestrama pokojne Beatrice: Lauren, Luciji i najmlađoj Elizabet, kao i svim našim ministranticama i ministrantima izražavamo iskrenu kršćansku sućut. Naša župna zajednica ostaje s njima povezana u molitvi u duhu Uskrslog Krista.