Leptirići na izletu u Čenkovu

Veseli kreativci Kreativne radionice Leptirići krenuli su u subotu, 20. lipnja, ispred filijalne crkve sv. Josipa u Bukovlju na svoj tradicionalni izlet. Ove je godine kao odredište izabrano Obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo obitelji Bitunjac u mjestu Čenkovo, u blizini Breznice Đakovačke.

Leptirići na izletu u Čenkovu Silva Drčelić

Nakon nepunih sat vremena vožnje, stigli su na prekrasan, veliki posjed koji im je pružio odmor i odmak od uobičajenih tekovina civilizacije.

Leptirići su dan počeli molitvom i uživali u suncu, zelenilu, pecanju, trčanju, igri sa životinjama, društvenim igrama i ukusnom roštilju. Predvečer su svi zajedno sudjelovali u akciji čišćenja i skupljanja svojih stvari s izletišta, te umorni i ispunjeni krenuli svojim kućama.

Na ovaj način je zaokružena još jedna vrlo aktivna godina u pastoralnom radu naših kreativaca, koji sada idu na zasluženi ljetni odmor. U iščekivanju jeseni, novih susreta, aktivnosti i izleta, Leptirići pozdravljaju sve župljane naše župe, zahvaljujući Bogu i obitelji Bitunjac na lijepom gostoprimstvu.

na vrh članka