Završila humanitarna akcija ministranata za Saru Krilj

Ministranti naše župe i župnik Ante Šiško posjetili su u subotu 27. lipnja svoju bolesnu prijateljicu i ministranticu iz Bukovlja Saru Krilj (13), koja se kod kuće oporavlja nakon teške operacije te njezinoj obitelji uručili novčani dar koji su prikupili u sklopu humanitarne biciklijada koju su organizirali 18. lipnja.

Za potrebe sarinog daljnjeg liječenja ministranti su prikupili 5 tisuća kuna, na način da je svaki od njih našao sponzore koji su im dali svoj dar za svaki prijeđeni kilometar tijekom vožnje bicikla od Podvinja do jezera Petnja i nazad (36 kilometara). Podsjetimo, ondje je župnik predvodio misu za Sarino ozdravljenje, u zajedništvu 40-ak ministranata.

Sara je bila iznenađena i sretna, kad je čula da su ministranti organizirali biciklijadu samo za nju, te im je od srca zahvalila. Ministranti koji su je posjetili u ime svih – Ana, Lorena, Lucija, Mateo, Filip i Luka Mikić iz Podvinja, te Pero, Josip, Slađana i Ivona iz Bukovlja - također su bili sretni vidjevši Saru i čuvši da njezin oporavak odlično napreduje nakon operacije. Susret je završen molitvom krunice za Saru i njezinu obitelj.

na vrh članka