Prvi petak u mjesecu studenom

Svakog prvog petka u mjesecu molitvena zajednica "Novo srce" u suradnji sa paterima Spiritancima organizira susret sa živim Gospodinom kroz euharistijsko slavlje, klanjanje i svjedočanstvo.

I ovog prvog petka u mjesecu studenome susret je započeo svetom Misom u 18:00 sati koju je predvodio naš župnik p. Josaphat N. Mosha. Nakon završetka misnog slavlja čuli smo svjedočanstvo Alana Hržice, voditelja molitvene zajednice "Srce Isusovo" iz Zagreba koji je svjedočio o svom putu prema Kristu. Susret je završio euharistijskim klanjanjem koje je animirao Alan sa svojim molitvenim timom molitvom i pjesmom.

Svjedočenje o Kristu, ne samo riječima, već i djelima trebalo bi biti prisutno u našem svakodnevnom životu. Nedavno smo proslavili svetkovinu Svih Svetih koji su nasljedovali Krista usprkos vlastitim slabostima i padovima, tako i mi slijedeći njihov primjer, te svjedočeći o svom vlastitom putu prema Kristu i Njegovoj neumoljivoj i bezuvjetnoj ljubavi prema svakom čovjeku, dopustimo Isusu da preko nas privuče sve ljude sa kojima se susrećemo u našoj obitelji, u radu, u svagdanjim aktivnostima.

Ana Petanović

na vrh članka