Ispiši ovu stranicu

Kreativna radionica "Leptirići"

Djeca Kreativne radionice "Leptirići" su još jednom pokazali da vole svoju župu, svoju crkvu - koja smo mi svi. Nakana nam je da bar na simboličan način sudjelujemo u planiranoj izgradnji sakristije i vjeronaučne dvorane u Bukovlju.

Na prvu korizmenu nedjelju, koja ove godine pada na spomendan sv. Valentina, zaštitnika ljubavi i brakova, kreativci su prodavali svoje prigodne radove. Zahvaljujući vašim dobrovoljnim prilozima skupili smo 1207 kn. Bilo je tu raznobojnih košarica u obliku srca s bombončićem i porukom, također i srceta sa slikama naše nebeske majke Marije i njezinog sina Isusa. Jer prava ljubav ispisana je krvlju Isusa Krista. Samo on je istinska ne patvorena ljubav. Takvom ljubavlju ljubimo jedni druge, ne samo u u ovo preduskrsno vrijeme nego tijekom cijele godine.

Velika hvala mamama iz Tomice i Rastušja koje dovoze svoju djecu svakoga ponedjeljka u 19 sati na naše druženje. Ima nas svakakvog uzrasta, od petogodišnje Eme, Mie, Tonija, Lane, Jakova, Gabrijele, Arijana, još jedne Lane, Martine, Antonia pa do srednoškolke Ivone.

Još jednom pozivamo sve koji imaju talenta i ideja za kreativne radove, a i one koji se žele samo družiti....dođite i vidite, bude kod nas pjesme, šale i smijeha...

Dođite i obogatite svoju crkvu, obogatimo jedni druge jer svako djelo učinjeno s ljubavlju mio je dar u očima onoga u čiji smo dlan upisani!