KMNL: ekipa župe Podvinje u borbi za naslov prvaka

Još jedna sezona natjecanja u Katoličkoj malonogometnoj ligi regije Slavonski Brod približava se svom kraju. Preostale su utakmice još samo dva kola, a situacija u poretku krajnje je napeta: čak pet ekipa konkurira za naslov prvaka, među njima i ekipa naše župe sv. Antuna.

U dosadašnjem dijelu proljetnog dijela natjecanja naša ekipa odigrala je sedam utakmica. Krenuli smo s porazom, no nakon toga smo zabilježili sve same pobijede, podsjetio je voditelj KMNK župe sv. Antuna, Kristijan Vidaković. Ostvareni su slijedeći rezultati:

KMNK župe sv. Antuna Podvinje – KMNK župe Duha Svetog I (Mali Pariz) 4-5;
KMNK župe Ruščica - KMNK župe Podvinje 2-4;
KMNK župe Podvinje – KMNK župe Duha Svetog II (Zrinski-Frankopan) 5-2;
KMNK župe Sv. Filip i Jakov (Odvorci) - KMNK župe Podvinje 3-13;
KMNK župe Podvinje – KMNK župe sv. Josipa Radnika/Sv. Nikole Tavelića 7-3;
KMNK župe Podvinje – KMNK župe Gospe brze pomoći 3-0;
KMNK župe Sv. Leopolda Mandića - KMNK župe Podvinje 4-8;

Naši su dečki trenutačno na drugom mjestu na tablici, sa samo dva boda zaostatka za vodećom ekipom župe Bl. Stepinca s Hebranga. Najbolji strijelac lige trenutačno je naš Mario Dolibašić s 19 postignutih pogodaka. Podjsjetimo, za KMNK župe Podvinje igraju Perica Brainović, Tomislav Ivezić, Mario Dolibašić, Anto Ćorković, Kristijan Vidaković, Zoran Milošević, Hrvoje Berić, Danijel Berić, Mario Pavić, Hrvoje Prislinger i u ovom drugom dijelu sezone priključili su se Krešo Didić i Krešimir Pečuvčić.

Do kraja sezone preostale su utakmice još samo dva kola, u kojima igramo sa župama Uznesenja Blažene Djevice Marije (Brodsko Vinogorje) i Bl. Alojzije Stepinac (Hebrang).

na vrh članka