KMNL: Ekipa župe Podvinje završila sezonu na 4. mjestu

Katolički malonogometni klub naše župe sv. Antuna završio je još jednu sezonu natjecanja u Katoličkoj malonogometnoj ligi regije Slavonski Brod, i to na 4. mjestu od deset ekipa. Izostao je uspjeh u borbi za sam vrh, a naslov prvaka ove godine odnijela je ekipa KMNK župe Duha Svetoga.

Da, bili smo u borbi za vrh tablice do pred sam kraja natjecanja, no ipak smo na koncu završili četvrti na tablici iako smo imali samo tri boda manje od prvaka iz župe Duha Svetoga, kojima od srca četitamo. Mi smo im na neki način i pomogli u zadnjem kolu gdje smo u fer i korektnoj utakmici pobijedili prošlogodišnjeg prvaka KMNK župe Bl. Alojzija Stepinca, naglasio je voditelj KMNK župe Podvinje Kristijan Vidaković, koji je ujedno i voditelj kompletne lige za regiju Slavonski Brod.

Bila je ovo jedna od rezultatski najneizvijesnijih sezona i po kvaliteti nogometa jedna od najboljih. Dečki iz Malog Pariza uspjeli su osvojiti svoj prvi naslov prvaka, te tako prekinuli niz od četiri godine trijumfa KMNK župe Bl. Alojzija Stepinca.

U svim utakmicama sezone 2014/15. ekipa naše župe postigla je ukupno 95 pogodaka, što je najviše od svih ekipa. Od toga je Mario Dolibašić postigao 19 pogodaka, zatim Kristijan Vidaković 13, Zoran Milošević 12, Mario Pavić 10, Anto Ćorković 7, Perica Brainović 6, Hrvoje Berić 6, Tomislav Ivezić 6, Krešo Didić 5, Danijel Berić 5 i Krešo Pečuvčić 3. Učinkovit je bio i vratar Hrvoje Prislinger.Momcima sve čestitke i još više uspjeha želimo u slijedećoj sezoni 2015/2016.

Završnica Katoličke malonogometne lige Đakovačko osječke nadbiskupije igra se ove godine u Slavonskom Brodu, u subotu, 23. svibnja. Našu će brodsku regiju, dakle, predstavljati dva kluba: prvak ekipa žue Duha Svetoga te prošlogodišnji prvak ekipa KMNK župe Bl. A. Stepinca. Nacionalna završnica bit će u Vrbovcu od 11. do 14. lipnja.

na vrh članka