Ispiši ovu stranicu

Dođite na humanitarni koncert Srcem za Saru Krilj

U nedjelju, 24. svibnja s početkom u 19.00 sati u svečanoj dvorani u Bukovlju održat će se humanitarni koncert Srcem za Saru Krilj, a sav prihod od koncerta bit će usmjeren za liječenje Sare Krilj, 13-godišnje djevojčice iz Vranovaca, koja boluje od teške maligne bolesti i trenutačno se nalazi na liječenju u Zagrebu. Koncert organizira naša Kreativna radionica Leptirići, koje je Sara dugogodišnja članica i ministrantica župe.

Unjezino djetinjstvo je, kao nepozvan gost, došla teška bolest s kojom se već nekoliko godina bori, a u ožujku ove godine dijagnosticiran joj je i maligni tumor na čvoru u preponi. Sada već vidno iscrpljena, u Zagrebu prolazi mučne kemoterapije. Sarino liječenje iziskuje velike troškove koje obitelj Krilj ne može pokriti, zato im treba pomoć dobrih ljudi.

U svibnju je već organizirana jedna akcija pod geslom Sara želi živjeti; organizirali su je djeca i mladi iz Kreativne radionice Leptirići. Oni su vjernicima nakon misnih slavlja pred franjevačkom crkvom Presvetog Trojstva ponudilisvoje rukotvorine i tako za svoju prijateljicu Saru prikupili 6.300 kuna.

Stoga iz Bukovlja iznova upućuju apel: kupite ulaznicu i dođite na ovaj humanitarni koncert, na kojemu će nastupiti Pjevačka skupina Pudarice iz Bukovlja-Vranovaca, dječje sekcije Folklornog ansambla Brod, Ukrajinsko prosvjetno kulturno društvo Ukrajina iz Slavonskog Broda, tamburaški sastavi Behar, Zora, Zdenac i Evergreen, župni zbor svetog Antuna Padovanskog iz Podvinja, Karmen Krešić i Mislav Grabovac (solisti iz školskog zbora OŠ Bogoslav Šulek PŠ Vranovci) te akrobatski rock´n´roll klub Pegaz.

Ulaznice možete kupiti u župnom uredu u župi Podvinje ili u sakristiji u crkvi svetog Josipa u Bukovlju, kao i na ulasku u samu dvoranu prije koncerta. Ako niste u mogućnosti doći na koncert, vaš dar srca za Saru možete uplatiti na račun:

SARA KRILJ
RaiffeisenbankAustria d.d.
Žiro račun br. 31161537353
IBAN: HR7124840083116153753