Zupa Svetog Antuna Padovanskog, PODVINJE

 Naslovnica Vijesti i novosti iz Župe Sv.Antuna
Hrvatski
Hrvatski  English
English

2 3
Vijesti i novosti
O Župi Sv. Antuna
Duhovna riječ
Župni oglasi
Družba Duha Svetoga i katoličke misije
Impresum
Spomenar
Foto albumi
Župa Svetog Antuna
Trg Svetog Antuna 1
35107 PODVINJE
HRVATSKA
tel: +385 (0)35 461 410
e-mail kontakt17.11.2013
verzija za printer / print it

Ministranti na Gradskim bazenima

  
Subotu, 16. studeni, ministranti naše župe pamtit će po dugo iščekivanom boravku na novim Gradskim bazenima u Slavonskom Brodu.
Svi smo jedva dočekali vidjeti nedavno otvorene bazene u našem gradu. Točno u podne ministranti iz Podvinja su zajedno sa župnikom i još troje odraslih osoba krenuli na zasluženi izlet, no prije toga smo još svratili u Bukovlje po tamošnje ministranitice i ministrante.

Na bazene smo stigli oko 12.30 sati. Veliki natpis „Bazeni Slavonski Brod“ svima je stavio osmijeh na lice. Na recepciji dobili smo narukvice kojima otključavamo ormariće. Svi smo odmah otišli odjenuti naše kupaće kostime i uskočiti u bazen. Smijehu i zabavi nije bilo kraja.

Četiri sata na bazenima bilo je i više nego dovoljno. Iskreno sam oduševljena što konačno u Slavonskom Brodu imamo bazene, što radi kupanja na bazenima više ne moramo daleko putovati.

Nakon sušenja kosa i presvlačenja, pomalo umorno smo se „odvukli“ do autobusa i već oko 17.00 sati bili u Podvinju. Bilo mi je jako lijepo i zabavno i nadam se skorašnjem ponovnom kupanju na brodskim bazenima.


Margareta Matanović

KOMENTARI i REAKCIJE ČITATELJA  (do sada: 0)

Župa Sv.Antuna, PODVINJE
URL: http://zsa.podvinje.org/
published with VPS II (C) SBNet.Hr